Over ons

De geschiedenis van Bobeco gaat terug tot 1988, toen mijn vader Peter Bogers het bedrijf startte.
Het ontstond vanuit het toenmalige en nog bestaande akkerbouwbedrijf in Kruisland waar het bedrijf tot eind 2011 altijd gevestigd is geweest. 

Vanaf 1998 is ben ik zelf in het bedrijf komen werken, eerst in loondienst, later als mede eigenaar en sinds 2011 als volledig eigenaar.  Inmiddels is, naast onze trouwe vaste productiemedewerkers, ook mijn vrouw MariĆ«tte in het bedrijf werkzaam. Zij verzorgt de administratie.

Eind 2011 is Bobeco vanuit Kruisland naar Oud Gastel verhuisd waar op het bedrijventerrein Korenweide een geheel nieuw, grotendeels in eigen beheer gebouwd pand in gebruik is genomen. Al onze producten bouwen wij hier geheel zelf. Het pand is voorzien van diverse bovenloopkranen, een ondergrondse opslag voor staalplaten en een eigen straalcabine en spuitcabine. In combinatie met 3D ontwerpsoftware zijn wij hierdoor in staat om zeer efficiƫnt te werken en daardoor de kwaliteit en flexibiliteit op een hoog niveau te houden.

Wij streven ernaar ons te onderscheiden in de markt. Kernwoorden die wij hierbij hanteren zijn: Kwaliteit, eerlijkheid, snelle reacties, afspraken nakomen, korte communicatie lijnen,  maatwerkproducten  en ā€œboerenverstand gebruikenā€. 

Kunnen wij iets voor u betekenen en spreekt bovengenoemde werkwijze u aan, neemt u dan gerust contact op.

Vriendelijke groet,

Frank & Mariette Bogers